logo doorzichtig Véronique Hooghe advocaat logo blauw lichtblauw

25 jaar Ervaring – Juridische kennis en Expertise – Empathie en inlevingsvermogen – Communicatie skills – cliënten top reviews – werkterrein Vlaanderen

STRAFRECHTADVOCAAT?

Ik ben gespecialiseerd in:

Strafrecht – Verkeersrecht – Politierechtbank – Salduz 3 – Verhoren – Pro Deo – Erkend Bemiddelaar

STRAFRECHTADVOCAAT AANVRAGEN – ADVOCATENKANTOOR AANGESLOTEN BALIE KORTRIJK / BALIE BRUGGE │ ADVOCAAT-HOOGHE.BE

strafrechtadvocaat aanvragen?

strafrechtadvocaat aanvragen strafrecht advocaat strafadvocaat zoeken advocaat strafrecht nodigIk beschouw een  goede strafrechtadvocaat als een professional met uitgebreide kennis en expertise op het gebied van strafrecht. Hierbij denk ik aan volgende kenmerken die tevens voor mij heel belangrijk zijn en waar ik dagelijks tracht naartoe te streven:

 • Juridische ervaring + 25 jaar!
  Gespecialiseerd in strafzaken en die een goede staat van dienst heeft.

 • Deskundigheid
  Diepgaande kennis van het strafrecht en begrijpt alle aspecten van het juridische proces, inclusief onderzoek, bewijsvoering en verdedigingsstrategieën.

 • Communicatievaardigheden
  In staat effectief communiceren en je in begrijpelijke taal uitleggen welke stappen er worden genomen en welke opties je hebt. Ik wil ook laagdrempelig zijn, maw zeer toegankelijk. Alsook houd ik je op de hoogte van de voortgang van je zaak.

 • Empathisch vermogen
  Een goede strafrechtadvocaat heeft begrip voor de situatie waarin je je bevindt en behandelt je met respect en mededogen. Ze zijn betrokken bij je zaak en zetten zich in voor het behalen van de best mogelijke resultaten.

 • Betrouwbaarheid
  Een goede strafrechtadvocaat moet betrouwbaar zijn en ethisch. Ze handelen in overeenstemming met de juridische en ethische normen en zetten zich volledig in voor het belang van hun cliënt.

 • Goed gevoel – cliënt advocaat en omgekeerd
  Het is volgens mij dan ook altijd verstandig om een advocaat te kiezen met wie je een comfortabel en vertrouwd gevoel hebt. Je zal als cliënt tijdens het strafproces nauw met elkaar zult samenwerken.

Strafrechtadvocaat aanvragen?

“Een gespecialiseerd advocaat aanvragen, doe je beter vroeg dan laat.”
Advocaat & Erkend Bemiddelaar Véronique Hooghe 

5 sterren geel goede beoordelingen pro deo aanvragen goede advocaat goede strafrechtadvocaat top advocaat goeie advocaat

Verkeersrecht

Strafrecht

Politierechtbank politierechter

Pro deo advocaten aanvragen kan hier!

Verdachte? Politie verhoor? Salduz 3?

Drugs in het verkeer

Alcohol in het verkeer

Tweede keer betrapt met alcohol in het verkeer?!

Vluchtmisdrijf gepleegd?

Steeds tot jouw dienst! – Véronique Hooghe – 

Pro deo advocaten aanvragen kan hier!

pro deo zoeken juridische hulp nodig

Als je niet over voldoende financiële middelen beschikt om een advocaat te betalen, kun je in aanmerking komen voor juridische bijstand van een pro deo advocaat. 

 1. Pro deo advocaten zoals ik, kunnen verantwoordelijk zijn voor het toekennen en het regelen van juridische bijstand voor personen met beperkte financiële middelen.
 2. Leg uit wat je situatie is en waarom je denkt in aanmerking te komen voor pro deo bijstand. Je zal gevraagd worden om documenten aan te leveren die je financiële situatie aantonen, zoals loonstroken, bankafschriften, bewijs van uitkeringen, etc.
 3. De pro deo advocaat zal je aanvraag beoordelen en beslissen of je in aanmerking komt voor pro deo bijstand. Als je aanvraag wordt goedgekeurd, zal de pro deo advocaat je bij te staan in je juridische kwestie.
 4.  Bespreek de zaak met mij. Zorg ervoor dat je alle relevante informatie met mij, de advocaat deelt, zodat hij of zij je optimaal kan bijstaan.
geen geld en advocaat nodig raadplegen contacteren raadplegen juridische problemen vragen

Het is belangrijk om tijdig contact op te nemen met een pro deo advocaat en alle benodigde documenten te verzamelen om een vlotte afhandeling van je aanvraag te bevorderen.

Ik kan optreden voor jou als pro Deo indien je aan de voorwaarden voldoet.

Steeds tot jouw dienst! – Pro Deo Advocaat Véronique Hooghe –

› Zie mijn online beoordelingen en recensies om de ervaringen van andere cliënten te bekijken …

CONTACT

HOOGHE ADVOCATENKANTOOR
BTW BE 0818.575.773
Advocaat Véronique Hooghe
Burgemeester Bruneellaan 14,
8531 Harelbeke (Hulste)

+32 497 455 292

JURIDISCH ADVIES & BIJSTAND BIJ

© 2024   |   ADVOCAAT-HOOGHE.BE  ・  Privacy Policy    |    Cookie Policy    |    Terms & Conditions